Кралският съд в английския град Шрусбъри осъди на 1 години затвор

...
Кралският съд в английския град Шрусбъри осъди на 1 години затвор
Коментари Харесай

Мъж тормози българка в Британия, подпали нейното заведение

Кралският съд в британския град Шрусбъри осъди на 1 години затвор 49-годишен британец за това, че с продължение на месеци тормозил и обиждал собственичката на българско заведение и даже се опитал да го подпали.

49-годишният Глен Мотърсхед наричал нашенката " българска циганка " и я тероризирал. Жената философски изтърпяла неговите обиди, " с цел да резервира мира ", само че най-сетне и омръзнало от наглия клиент и подала тъжба.

Свидетелка на грозните подиуми описа пред Кралския съд в Шрусбъри, че по време на натоварена вечер в заведението имало 60 клиенти и девет чиновници на промяна, когато Мотърсхед дошъл с щерка си. Мъжът почнал да наскърбява вулгарно българката.

Според очевидката Сузане Франсис, мъжът попитал собственичката " дали е продажница " и я призовал да " напусне страната му ". Франсис счита, че Глен Мотърсхед просто завиждал на сънародничката ни, защото била сполучлива локална бизнесдама.

Същата вечер британецът е помолен да напусне заведението, само че той се върнал ядосан и оповестил на висок глас: " Тази нощ ще изпепеля това място " и призовал посетителите си тръгнат,  заяви изданието за българите в чужбина " Български вести ". 

По-късно личният състав и клиентите усетили мощна миризма на бензин и открили, че запалителна течност е излята в помещението през пощенската кутия дружно с куп отпадъци. Междувременно съдружникът на българката разкрил Мотърсхед наоколо. Избухнал спор и той блъснал подпалвача, който бил задържан при идването на полицията.

Глен Мотърсхед е приет за отговорен по обвиняване за расистки тормоз, увреждане на имущество и отправяне на закани.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР